Studujte na škole, kde můžete uplatnit svou šikovnost, kreativitu a vztah k přírodě. Studujte v krásném a inspirativním prostředí renesančního zámku v Kopidlně!

Chcete studovat některý ze zahradnických oborů, věnovat se floristice, léčivým rostlinám, zahradní architektuře nebo třeba rybářství? Vyberte si školu s tradicí, mistrovskými tituly a moderním vybavením. To vše naleznete u nás na zámku v Kopidlně.


škola vlastní
0
budov
sídlíme uprostřed
0ha
zámeckého parku
obhospodařujeme
0ha
polí
a
0
rybník

Prohlédněte si naší školu



6 důvodů, proč právě Kopidlno

Až 6 možností specializace. Zajímá tě zahradní architektura, floristika, bylinky, výroba vína, akvaristika, myslivost nebo management? U nás si vybere každý.

Za naši práci mluví celorepubliková ocenění. Jsme držiteli několika mistrovských titulů a cen Zlaté ručičky.

Krásné prostředí renesančního zámku. Projděte se zámeckým parkem i jedinečným historickým palmovým skleníkem, jehož předlohou je známý skleník ve vídeňském Schönbrunnu.

Perfektně vybavená škola. Máme vlastní biolaboratoř, ale i žací traktůrky, plotostřihy nebo křovinořezy.

100% kvalifikovanost našich pedagogů. Naši učitelé dokonce sami udělují certifikace.

Domov mládeže je 2 minuty od školy. Už nikdy nepřijdete pozdě do výuky.

Naši absolventi dobývají svět



Marie Novotná studentka zahradní architektury na MZLU Brno „Střední škola v Kopidlně mi dala přesně to, co jsem už od malička chtěla. Nové přátele, spoustu skvělých zážitků, a také to, co mě vždy zajímalo a bavilo, práce s rostlinami a jejich znalost.“


Ing. Martin Pour vedoucí realizací ve firmě OK ZAHRADY s.r.o. „Na Střední zahradnickou školu v Kopidlně rád vzpomínám. Kromě toho, že je umístěná v hezkém a dendrologicky zajímavém parku, mi dala možnost vzdělat se v zahradnickém oboru. Měl jsem možnost se účastnit různých soutěží a připravit se na budoucí povolání zahradníka. Když jsem byl na škole, tak jsem nepřemýšlel, co bude po ukončení studia a přesto jsem zde získal přípravu pro studium na vysoké škole. Nyní pracuji na pozici vedoucího realizací a to v jedné z největších realizačních firem Královéhradeckého kraje. Zahradnická škola v Kopidlně, mne posunula v životě o velký krok dopředu. Krok, který určil můj směr do dalších let.“

Naši žáci


Ze školního Facebooku